ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αίθουσα Hacks

Prive Αίθουσα

Prive Αίθουσα

Η prive Αίθουσα Fitness Hacks βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του γυμναστηρίου Top Fitness στα Πεύκα και παρέχεται αποκλειστικά για την προπόνηση των μελών μας που έχουν επιλέξει το προπονητικό σύστημα Fitness Hacks™. Τα Fitness Hacks™ είναι μια επαναστατικό αμερικανικό προπονητικό σύστημα που σου προσφέρει 10 διαφορετικά προπονητικά προγράμματα για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στόχο.

Τα Fitness Hacks™ προσφέρονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Top Greek Gyms. Το Top Fitness είναι το επιλεγμένο TOP γυμναστήριο στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και έτσι ως μέλος του έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις τα Fitness Hacks™ και να μεταμορφώσεις το σώμα σου εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά μέσα σε 90 ημέρες.

Η Αίθουσα Hacks του Top Fitness είναι πλήρως εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με εξειδικευμένους trainers που θα βγάλουν το προγράμμα σου και θα σε παρακολουθούν σε κάθε βήμα της προπόνησής σου.

Οι προπονήσεις στην Αίθουσα Hacks στο γυμναστήριο Top Fitness πραγματοποιούνται σε small group (Group Training Hacks) ή σε one-on-one personal (Hacks Personal).

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για την Αίθουσα Hacks: