ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί μοναδικό πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή των Πεύκων με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 700 τ.μ. κατανεμημένες σε δύο επίπεδα.

Στο ισόγειο στεγάζεται και η ειδική αίθουσα Reformer Pilates, ο χώρος του μασάζ και κοινόχρηστα WC για τους επισκέπτες του γυμναστηρίου.

Οι υπηρεσίες fitness (Fitness & Weights, Cardio Theatre και Ομαδικά Προγράμματα) αποτελούν τον κύριο κορμό των υπηρεσιών του γυμναστηρίου Top Fitness και παρέχονται στον υπερυψωμένο χώρο του γυμναστηρίου μας σε ένα ενιαίο, υπερσύγχρονο και αισθητικά μοντέρνο χώρο.
Το Cardio Theatre του γυμναστηρίου και προσφέρει 26 θέσεις για αερόβια προπόνηση με διαδρόμους, στατικά ποδήλατα και ελλειπτικά μηχανήματα κορυφαίων εταιριών. Όλα τα μηχανήματα είναι συνδεδεμένα με οθόνες τηλεόρασης για να κάνουν την άσκησή σου πιο διασκεδαστική.
Ακολουθεί ο τομέας των Fitness & Weights. Τα μηχανήματα άσκησης είναι ειδικά σχεδιασμένα με στόχο την ευεξία, τη λειτουργικότητα και την απόδοση για το μέσο ασκούμενο.
Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η μία από τις δύο αίθουσες Ομαδικών (Group Fitness) των Νοτίων Προαστίων όπου προσφέρονται μαθήματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Στο δεύτερο όροφο του γυμναστηρίου Top Fitness στα Πεύκα θα βρείς τη δεύτερη αίθουσα Ομαδικών Προγραμμάτων (100τ.μ.) καθώς και την prive Αίθουσα Hacks.

Στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την ύψιστη δυνατή ποιότητα στις υπηρεσίες του και να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά μέλη του, το γυμναστήριο Top Fitness έχει επιλέξει και υιοθετήσει τα πιο σύγχρονα διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα και συστήματα άσκησης, όπως:

  • Το πρωτοποριακό προπονητικό σύστημα Fitness HACKS™.
  • Τις extra υπηρεσίες Insider Apps™ και
  • Επαναστατικά προγράμματα group fitness που σε απογειώνουν.

Όλοι Fitness Trainers αλλά και γενικότερα όλοι οι γυμναστές του Top Fitness στα Πεύκα είναι άκρως εξειδικευμένοι στον τομέα τους και απόφοιτοι πιστοποιημένων εκπαιδευτικών παρόχων.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: