ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Cardio Theatre

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο μεγάλο και μοντέρνα σχεδιασμένο χώρο του Cardio Theatre του γυμναστηρίου Top Fitness στα Πεύκα, μπορείς να κάνεις την προθέρμανσή σου, την αερόβια-αναερόβια προπόνησή σου ή τη σωματική σου αποκατάσταση. Για να κάνουμε την προπόνησή σου όσο πιο ευχάριστη γίνεται, ο χώρος του Cardio Theatre εξαερίζεται και κλιματίζεται και είναι εφοδιασμένος με τηλεοράσεις. Επιπλέον, η προπόνησή σου εκτελείται με ασφάλεια χάρη στη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των γυμναστών μας. Στο Cardio Theatre θα βρεις τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά μηχανήματα, ως ακολούθως:

  • 14 Διάδρομοι – Με τους διαδρόμους μπορείς να κάνεις προθέρμανση και να βελτιώσεις την αερόβια ικανότητά σου. Χάρις το αντικραδασμικό δάπεδο των διαδρόμων που προστατεύει τις αρθρώσεις σου, μπορείς να κάνεις χιλιόμετρα και να κάψεις θερμίδες και λίπος.
  • 4 Καθιστά Ποδήλατα & 4 Όρθια Ποδήλατα – Με τα ποδήλατα μπορείς να κάνεις προθέρμανση ή αερόβια προπόνηση. Τα ποδήλατα είναι μια βασική επιλογή για την καρδιοαναπνευστική σου βελτίωση και την καύση λιπώδους ιστού.
  • 4 Ελλειπτικά – Το ελλειπτικά είναι σχεδιασμένα για να εξαλείφουν το στρες στους μύες και τις αρθρώσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης. Βοηθούν στο να βελτιώσεις τον συντονισμό και την ισορροπία σου, να βελτιώσεις την ελαστικότητα και την ευκαμψία των μυών και των αρθρώσεων και να κάψεις λίπος.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: