ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Διατροφή

App Διατροφής

Όλοι οι αθλούμενοι του γυμναστηρίου Top Fitness, στα Πεύκα, μπορούν να κλείσουν ραντεβού και να απολαύσουν την προσωπική τους Διατροφή για ένα, δυο ή τρεις μήνες από το διακεκριμένο Διαιτολόγο μας. Με βάση τις παγκόσμιες προδιαγραφές και προτάσεις για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, ο Διαιτολόγος του γυμναστηρίου μας θα συντάξει το προσωπικό σου πρόγραμμα διατροφής και δίαιτας ανάλογα με τους στόχους, τις προτιμήσεις, την καθημερινή σωματική δραστηριότητα, το καθημερινό πρόγραμμα και τρόπο ζωής, την κατάσταση της υγείας, το βάρος, το ποσοστό λίπους, το ύψος, την ηλικία σου και άλλους παράγοντες.

Με τη Διατροφή θα λαμβάνεις προτάσεις για συγκεκριμένο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο με συγκεκριμένα θερμιδικά δεδομένα και ποσότητες τις οποίες πρέπει να εφαρμόζεις έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους του. Η Διαιτολόγος μας συνεργάζεται στενά μαζί σου για την εφαρμογή του διαιτολογίου σου έτσι ώστε να έχεις συνεχώς την υποστήριξη και ενθάρρυνση που χρειάζεσαι στην καθημερινή σου προσπάθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Με τη Διατροφή, πέρα από την επίτευξη των βραχυπρόθεσμων στόχων σου, ο Διαιτολόγος του Top Fitness στοχεύει στο να σε διδάξει και να σε εκπαιδεύσει στο να αντικαταστήσεις τις κακές σου διατροφικές συνήθειες με σωστές, υγιεινές συνήθειες, ούτως ώστε μακροπρόθεσμα να μπορείς αυτόνομα και χωρίς υποστήριξη να διατηρείς ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και να χαίρεσαι τα αποτελέσματά της στο σώμα σου και την υγεία σου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διατροφή, επικοινώνησε με το γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: