ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Fitness & Weights

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Η καλή φυσική κατάσταση δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τη δύναμη και τους μεγάλους μύες αλλά και με τις επιδόσεις της καρδιάς, των πνευμόνων και των μυών του σώματος. Έχει επίσης να κάνει με την καρδιοαναπνευστική μας αντοχή, την μυϊκή μας δύναμη, την μυϊκή μας διάρκεια και την ελαστικότητά μας. Η φυσική μας κατάσταση επηρεάζει την πνευματική και την συναισθηματική μας υγεία. Όπως γνωρίζουμε από τους αρχαίους Έλληνες “νους υγιής εν σώματι υγιεί.”

Στο γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα, ο χώρος Fitness & Weights σου προσφέρει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης καθώς και μια πλήρη σειρά από ελεύθερα βάρη, αλτήρες και πάγκους. Τα μηχανήματα και τα ελεύθερα βάρη είναι εργονομικά διατεταγμένα και σε επαρκή αριθμό και ποικιλία σε ένα άπλετο χώρο, έτσι ώστε οι αθλούμενοί μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ακόμα και τις ώρες αιχμής.

Στο χώρο του Fitness & Weights, όλες τις ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου, βρίσκονται έμπειροι γυμναστές που παρακολουθούν διακριτικά την προπόνησή σου και σε καθοδηγούν για να έχεις τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για να αποφεύγεις τους τραυματισμούς. Οι σύμβουλοι και γυμναστές μας, όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίου με συνεχή επιμόρφωση, φτιάχνουν για τον κάθε αθλούμενο το ατομικό του προπονητικό πρόγραμμα το οποίο ελέγχεται και αναπροσαρμόζεται τακτικά στις εξελιγμένες πλέον ανάγκες του.

Πάρε σήμερα την απόφαση που θα βελτιώσει τη ζωή και την υγεία σου. Επισκέψου το γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα για να μιλήσεις με το έμπειρο προσωπικό μας.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: