ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους στο γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα, είναι να σε βοηθήσει να κάνεις τη γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού σου προγράμματος, με άλλα λόγια να κάνεις τη γυμναστική τρόπο ζωής. Για το λόγο αυτό, εκτός από τις άριστες εγκαταστάσεις και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, φροντίσαμε να στελεχώσουμε το γυμναστήριό μας με άρτια εκπαιδευμένους θεωρητικά και πρακτικά γυμναστές, που παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια για να είναι ενήμεροι σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της προπονητικής.

Οι γυμναστές του Top Fitness gym θα σου παρέχουν την προπονητική καθοδήγησή που χρειάζεσαι τόσο όταν ξεκινάς, όσο και καθώς η εμπειρία σου σχετικά με το fitness ενισχύεται. Άμεσα, με την εγγραφή σου, θα σε αναλάβει ένας από τους έμπειρους γυμναστές μας ο οποίος να σε βοηθήσει να ενταχθείς και να νιώσεις άνετα με το χώρο και τον κοινωνικό περίγυρο του γυμναστηρίου και είναι υπεύθυνος για την πρόοδό και την επίτευξη των στόχων σου. Ο γυμναστής αυτός θα αξιολογήσει τη φυσική κατάσταση και τις σωματικές σου δυνατότητες και με τη συνεργασία σου θα συντάξει το προσωπικό δελτίο υγείας σου όπου θα καταγράψει χρήσιμες πληροφορίες όπως:

  • Το ιστορικό της υγείας σου (χρόνιες παθήσεις, τραυματισμοί, κλπ.).
  • Το καθημερινό σου πρόγραμμα.
  • Τις συνήθεις σωματικές σου δραστηριότητες.
  • Τις διατροφικές σου συνήθειες και προτιμήσεις, και
  • Τις ανάγκες και τους στόχους σου.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο γυμναστής σου θα εκπονήσει ένα αρχικό προπονητικό πρόγραμμα προσαρμογής και θα σε παρακολουθεί για τις επόμενες εβδομάδες, δίνοντάς σου όσες πληροφορίες και οδηγίες χρειάζεσαι για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και για να αποφύγεις οποιουδήποτε τραυματισμούς. Το αρχικό προπονητικό πρόγραμμα είναι συνήθως ένα κυκλικό πρόγραμμα που συνδυάζει αερόβια άσκηση και μηχανήματα ενδυνάμωσης σε ήπια μορφή με σκοπό να γνωρίσεις το χώρο και τα μηχανήματα, να ενδυναμώσεις το σώμα σου και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Μετά την προσαρμογή σου, ανάλογα με την πρόοδό σου, ο γυμναστής σου θα ενημερώσει το προπονητικό πρόγραμμά σου ανάλογα με τους στόχους που επιδιώκεις να επιτύχεις.

Όμως, η προπονητική καθοδήγηση δεν περιορίζεται μόνο στους νέους αθλούμενους. Προσφέρεται και στους υπόλοιπους αθλούμενους όλες τις ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου μας. Οι γυμναστές του γυμναστηρίου Top Fitness είναι πάντα παρόντες στους χώρους fitness, όπου παρακολουθούν διακριτικά την προπόνησή σου και σε καθοδηγούν για να έχεις τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα από κάθε άσκηση και για να αποφεύγεις τους τραυματισμούς.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: