ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Σάουνα

App Ευεξίας

Μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων, στο γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα, θα βρεις και σάουνα. Η sauna είναι ένα κλειστό δωμάτιο με επένδυση ξύλου που θερμαίνεται και διατηρεί υγρασία μεταξύ του 5% και 15%.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της σάουνας είναι γνωστά από τους αρχαίους χρόνους. Πέρα από του ότι μειώνει το στρες, η σάουνα χαλαρώνει τους μυς, αφαιρεί τις τοξίνες από το σώμα σου μέσω της εφίδρωσης και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος κάνοντας το δέρμα σου να λάμπει. Η sauna επίσης ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σου σύστημα και αυξάνει την παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων και αντισωμάτων στο αίμα σου, με αποτέλεσμα το σώμα σου να καταπολεμά αποτελεσματικά διαφόρων ειδών παθήσεις και υιούς.

Κάνε δώρο στον εαυτό σου την ευχάριστη και ευεργετική εμπειρία της σάουνας κλείνοντας μια επίσκεψη στο gym Top Fitness στα Πεύκα. Επικοινώνησε σήμερα με τη reception για περισσότερες πληροφορίες για τη σάουνα και άφησε το άγχος πίσω σου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: