ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ξενάγηση Γυμναστήριο

Το γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο άσκησης και ευεξίας που, επενδύοντας στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Πεύκα και την ευρύτερη περιοχή του.

Το γυμναστήριο Top Fitness είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί μοναδικό πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή των Πεύκων με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 700 τ.μ. κατανεμημένες σε δύο επίπεδα. Το γυμναστήριο παρέχει ιδανικές συνθήκες άσκησης εγγυάται την άρτια και ολοκληρωμένη καθοδήγηση και παρακολούθησή σου με:

  • Έμπειρο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων (γυμναστές, διαιτολόγος, κλπ.) που είναι πιστοποιημένο από τους κατάλληλους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς εξειδίκευσης.
  • Άρτιο εξοπλισμό με μηχανήματα και συστήματα άσκησης κορυφαίων εταιρειών, και
  • Φιλόξενους, μοντέρνα σχεδιασμένους και πλήρως κλιματιζόμενους χώρους.

Οι υπηρεσίες fitness (Fitness & Weights, Cardio Theatre, και Ομαδικά Προγράμματα) αποτελούν τον κύριο κορμό των υπηρεσιών του gym Top Fitness και παρέχονται σε ένα ενιαίο, υπερσύγχρονο και αισθητικά μοντέρνο χώρο.

Συνδυάζοντας υπερσύχρονους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, και τα πιο εξελιγμένα και καινοτομικά συστήματα εκγύμνασης μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών μελών μας και να επιτύχουμε και τους πιο δύσκολούς προσωπικούς σου στόχους.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το γυμναστήριό μας: