ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ξενάγηση Insider Apps

Στο γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα δεν στοχεύουμε να σου προσφέρουμε μόνο μια κορυφαία γυμναστηριακή εμπειρία, αλλά θέλουμε να την αναβαθμίσουμε και να τη βελτιώσουμε. Γι' αυτό το λόγο δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να προσθέτουμε extra υπηρεσίες που τις ονομάζουμε Insider Apps™.

Τα Insider Apps™ του Top Fitness δημιουργήθηκαν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σου, να σου δώσουν επιλογές, να ανακαλύπτεις πάντα κάτι καινούργιο και να μη βαριέσαι και για αν μπορέσεις να βελτιώσεις τόσο τη σωματική, όσο και τη ψυχική υγεία σου. Για να είναι ευκολότερο για σένα να ξεναγηθείς και να ενημερωθείς για όλες τις extra υπηρεσίες που προσφέρουμε τις έχουμε κατηγοριοποιήσει ανά είδος. Οι κατηγορίες είναι: Apps Εκγύμνασης ή Fitness Apps, Apps Αξιολόγησης ή Assessment Apps, Apps Διατροφής ή Nutrition Apps, Apps Ευεξίας ή Wellness Apps, Apps Φιλοξενίας ή Hospitality Apps και Apps Ομίλου ή Θεσσαλονίκη Apps.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τα Insider Apps™: